Vloerbroden glutenvrij van Happy Bakers

Happy Bakers vloerbroden glutenvrij

Bijna alle mensen die glutenvrij eten en een glutenvrije boterham van Happy Bakers hebben gegeten willen geen ander brood meer dan dit brood.

Proef hoe lekker

Proef de glutenvrije broden van Happy Bakers zelf eens en ervaar hoe lekker het is. Het Happy Bakers glutenvrije broden wordt in de bakkerij voor circa 80% afgebakken. Zodra de broden uit de oven komen wordt het gekoeld en direct verpakt in speciaal voor Happy Bakers ontwikkelde langer vers verpakking.

4 soorten glutenvrije vloerbroden

Een boterham van het glutenvrije witbrood is heerlijk mals en zacht. Het heeft niet alleen de structuur van gewoon brood maar smaakt ook zoals een lekker witbrood van de warme bakker. Het is weer smakelijk eten met een verse witte boterham van Happy Bakers.

Dit glutenvrije bruin brood heeft het structuur van gewoon brood. Dit broodje smaakt als een ouderwets lekker bruine boterham. Een bruine boterham zoals deze hoort te smaken.

Het glutenvrije multizaden donker brood bevat allerlei zaden en pitten zoals: onder andere zonnebloempitten en lijnzaad. Het multizaden donker brood is een heerlijk smakelijk en stevig broodje. Een echte aanrader, je weet echt niet wat je proef. Zo lekker.

Een heerlijk glutenvrij brood wat is verrijkt met verschillende soorten zaden en pitten. Het is juist de combinatie van deze verschillende zaden en pitten in dit brood, die het heerlijk smaakvol maken en een stevige bite geeft.

Logo Happybakers | Happybakers.nl
4 Ambachtelijke vloerbrood soorten

Een boterham van de ambachtelijke glutenvrije broden zijn heerlijk mals en zacht. Het heeft niet alleen de structuur van een “normaal”brood, maar smaakt ook zoals een lekker brood van de warme bakker. Het is dan ook weer smakelijk eten met één van de 4 glutenvrije broden van Happy Bakers.

Thuis even afbakken, Altijd vers brood!

De ambachtelijke broden van Happy Bakers zijn verpakt in speciaal lang vers folie en kan in de folie donker en koel worden bewaard, invriezen diepvries is niet nodig. T.h.t. zie verpakking. Het brood  is af te bakken in een voorverwarmde oven op 220 graden. De folie verwijderen en het brood voor circa 10 a 12 minuten afbakken in de oven. éénmaal uit de oven even laten afkoelen en daarna de boterhammen van het brood snijden.

Heerlijk glutenvrij brood eten

Het ontwikkelen van deze verschillende heerlijke glutenvrije broden heeft circa 5 jaar geduurd. Maar het resultaat mag er dan ook zijn. De verschillende soorten zijn stuk voor stuk gewoon heerlijk van smaak en blijven tot aan het laatste plakje van het brood mals. De broden van happy Bakers zijn niet alleen glutenvrij maar ook nog eens lactosevrij, geschikt voor veganisten en extra laag in zoutgehalte.

Na afbakken minimaal 3 dagen houdbaar

Zo kunt u altijd heerlijk brood genieten van vers glutenvrij brood waar en wanneer u dit wilt. Na gebruik de rest van het brood in een afgesloten plastic zak bewaren. blijft het glutenvrije brood na afbakken nog minimaal 3 dagen vers.

100% glutenvrij + 100% genieten = 200% Happy Bakers