Glutenvrije broden van Happy Bakers

Het is algemeen bekend dat bijna alle glutenvrije broden erg droog zijn en dat de boterham snel uiteen valt. Ook is de glutenvrije boterham meestal niet eens lekker. Dat een glutenvrije boterham ook erg lekker kan zijn, heeft Happy Bakers wel genoegzaam bewezen. Bijna alle mensen die glutenvrij eten en een glutenvrije boterham van Happy Bakers hebben gegeten willen geen ander brood meer dan dit brood. Proef het brood van Happy Bakers zelf eens en ervaar hoe lekker het is.

Nu tijdelijk 3 glutenvrije broden naar keuze voor slechts Met gratis rozijnen bollen t.w.v. €3,95

Glutenvrije bolletjes van Happy Bakers

Heerlijke glutenvrije bollen van de warme bakker maar dan wel 100% glutenvrij. Door de glutenvrije bolletjes thuis even af te bakken zijn ze vaak lekkerder dan de “gewone” bolletjes. De glutenvrije bolletjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende soorten, witte bolletjes, multizaden licht en donkere bolletjes

Glutenvrije bagels volgens Amerikaans recept

De bagels is het meest populaire broodje uit Amerika. De laatste jaren verovert dit unieke broodje ook Nederland. Bagels zijn nu overal in Nederland te koop. De echte liefhebbers houden vol dat de beste bagels nog steeds alleen maar in Amerika wordt gemaakt, maar die hebben de glutenvrije bagels van Happy Bakers nog niet geprobeerd. De bakkers van Happy Bakers hebben een 4-tal verschillende bagels ontwikkeld, die stuk voor stuk heerlijk smaken. Voor zover bekend zijn dit de enige bagels in Nederland, 

Glutenvrij banket van Happy bakers

Iedere dag 100% genieten van glutenvrij vers banket van Happy Bakers. Heerlijke smeuïge glutenvrije cakes waarvan je niet genoeg kunt krijgen tot heerlijke koekjes en muffins. 100% glutenvrij, 100% genieten, 200% Happy Bakers.

Glutenvrije bakmixen

Zelf eenvoudig en snel  je eigen overheerlijke glutenvrije broden bakken dankzij de Happy Bakers glutenvrije bakmixen.  Lukt altijd mislukt nooit!
De bakmixen van Happy Bakers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende soorten. Bakmix wit, bakmix bruin, bakmix licht en donker meerzaden.