Ambachtelijke glutenvrije bolletjes

Ambachtelijke glutenvrije bolletjes, knapperig en luchtig

Heerlijke ambachtelijke glutenvrije bolletjes van Happy Bakers maar dan wel 100% glutenvrij. Door de ambachtelijke glutenvrije bolletjes thuis even af te bakken zijn ze vaak lekkerder dan de “gewone” bolletjes van de warme bakker!

Heerlijk krokant van buiten en lekker luchtig van binnen. Je zult verbaasd zijn hoe lekker deze smaken, hier ga je echt 100% van genieten

Heerlijke ambachtelijke bolletjes glutenvrij

Worden op ambachtelijke wijze gebakken en dat proef je!. Deze glutenvrije bolletjes zijn stuk voor stuk uniek in zijn smaak. Heerlijk krokant en lekker luchtig van binnen. Zo lekker kan glutenvrij zijn!

Thuis even afbakken, altijd verse ambachtelijke bolletjes in huis!

De bolletjes Happy Bakers zijn in speciaal lang vers folie verpakt. Deze kun je in de folie op een donkere en koele plek bewaard worden. Indien u de bolletjes wilt invriezen kan dat in de verpakking en is houdbaar voor circa 3 maand. Voor de houdbaarheidsdatum zie verpakking.

Ambachtelijke bolletjes verkrijgbaar in 3 soorten en 100% glutenvrij
  1. Witte bolletjes (3st)
    3 witte glutenvrije bolletjes. Na het afbakken lekker knapperig maar luchtig van binnen. Proef en oordeel zelf!
  2. Multizaden donkere bollen (3st)
    Multizaden donkere bolletjes  gemaakt van multizaden donker deeg. Deze worden gebakken op ambachtelijke wijze en zijn van structuur heerlijk luchtig.
  3. Multizaden lichte bollen(3st)
    Glutenvrije multizaden lichte bollen.  op ambachtelijke wijze gebakken en dat proef je!. Deze bolletjes zijn bestrooid met knapperige lijnzaad en zijn van binnen heerlijk zacht en luchtig.