Glutenvrije witte bolletjes

Glutenvrije witte bolletjes, lekkerder dan de "gewone" bolletjes

Heerlijke glutenvrije witte bollen van de warme bakker maar dan wel 100% glutenvrij. Door de glutenvrije witte bolletjes thuis even af te bakken zijn ze vaak lekkerder dan de “gewone” bolletjes van de warme bakker!

Heerlijk krokant van buiten en lekker luchtig van binnen. Je zult verbaasd zijn hoe lekker deze smaken, hier ga je echt 100% van genieten

Heerlijke witte glutenvrije bolletjes

Witte bolletjes (3st)
Heerlijke witte bollen maar dan echt 100% glutenvrij. Door deze thuis af te bakken zijn ze lekkerder dan de”gewone”witte bolletjes van de warme bakker.

Thuis even afbakken, altijd verse glutenvrije bolletjes!

De witte bollen van Happy Bakers zijn in speciaal lang vers folie verpakt. Deze kun je in de folie op een donkere en koele plek bewaard worden. Indien u de bolletjes wilt invriezen kan dat in de verpakking en is houdbaar voor circa 3 maand. Voor de houdbaarheidsdatum zie verpakking.

3 soorten ambachtelijke bolletjes, 100% glutenvrij

  1. Witte bolletjes (3st) 
    3 witte glutenvrije bolletjes. Na het afbakken lekker knapperig maar luchtig van binnen. Proef en oordeel zelf!
  2. Multizaden donkere bollen (3st)
    Multizaden donkere bolletjes  gemaakt van multizaden donker deeg. Deze worden gebakken op ambachtelijke wijze en zijn van structuur heerlijk luchtig.
  3. Multizaden lichte bollen(3st)
    Glutenvrije multizaden lichte bollen. Worden op ambachtelijke wijze gebakken en dat proef je!. Deze glutenvrije bolletjes zijn bestrooid met knapperige lijnzaad en zijn van binnen heerlijk zacht en luchtig.

100% glutenvrij + 100% genieten = 200% Happy bakers

Indien de bolletjes uit de vriezer komen laat je deze even ontdooien in de verpakking op kamertemperatuur. De oven laten voorverwarmen op 220 graden. De folie verwijderen en deze voor circa 3 minuten afbakken in de oven. Zodra deze klaar zijn haal je ze uit de oven en laat deze een paar minuten afkoelen en je ze snijden en beleggen.