Nu tijdelijk 3 glutenvrije vloerbroden naar keuze met gratis rozijnen bollen t.w.v. €3,95

Glutenvrije broden van Happy Bakers in 4 verschillende soorten

Een boterham van het glutenvrije witbrood is heerlijk mals en zacht. Het heeft niet alleen de structuur van gewoon brood maar smaakt ook zoals een lekker witbrood van de warme bakker. Het is weer smakelijk eten met een verse witte boterham van Happy Bakers.

Dit glutenvrije bruin brood heeft het structuur van gewoon brood. Dit broodje smaakt als een ouderwets lekker bruine boterham. Een bruine boterham zoals deze hoort te smaken.

Een heerlijk glutenvrij brood wat is verrijkt met verschillende soorten zaden en pitten. Het is juist de combinatie van deze verschillende zaden en pitten in dit brood, die het heerlijk smaakvol maken en een stevige bite geeft.

Het glutenvrije multizaden donker brood bevat allerlei zaden en pitten zoals: onder andere zonnebloempitten en lijnzaad. Het multizaden donker brood is een heerlijk smakelijk en stevig broodje. Een echte aanrader, je weet echt niet wat je proef. Zo lekker.

Het Glutenvrije vloerbrood van Happy Bakers

Het is algemeen bekend dat bijna alle glutenvrije broden erg droog zijn en dat de boterham snel uiteen valt. Ook is de glutenvrije boterham meestal niet eens lekker. Dat een glutenvrije boterham ook erg lekker kan zijn, heeft Happy Bakers wel genoegzaam bewezen. Bijna alle mensen die glutenvrij eten en een glutenvrije boterham van Happy Bakers hebben gegeten willen geen ander brood meer dan dit brood. Proef het brood van Happy Bakers zelf eens en ervaar hoe lekker het is.

Logo Happybakers | Happybakers.nl

Heerlijk glutenvrij brood

Het ontwikkelen van deze verschillende heerlijke glutenvrije broden heeft circa 5 jaar geduurd. Maar het resultaat mag er dan ook zijn. De verschillende soorten zijn stuk voor stuk gewoon heerlijk van smaak en blijven tot aan het laatste plakje van het brood mals. De broden van happy Bakers zijn niet alleen glutenvrij maar ook nog eens lactosevrij, geschikt voor veganisten en extra laag in zoutgehalte.

Thuis even afbakken, Dus altijd vers!

Het brood van Happy Bakers is verpakt in speciaal lang vers folie en kan in de folie donker en koel worden bewaard, invriezen diepvries is niet nodig. Voor T.H.t zie verpakking.

100% glutenvrij + 100% genieten = 200% Happy Bakers

De oven voorverwarmen op 220 graden. De folie verwijderen en het brood circa 10 tot 12 minuten afbakken in de oven. Uit de oven een paar minuten laten afkoelen en daarna de boterhammen van het brood snijden.