Glutenvrije bolletjes van Happy Bakers

Glutenvrije bolletjes, heerlijk knapperig maar luchtig van binnen

Heerlijke glutenvrije bollen van de warme bakker maar dan wel 100% glutenvrij. Door de glutenvrije bolletjes thuis even af te bakken zijn ze vaak lekkerder dan de “gewone” bolletjes.

Heerlijk krokant van buiten en lekker luchtig van binnen. Je zult verbaasd zijn hoe lekker deze smaken, hier ga je echt 100% van genieten

bolletjes in 3 overheerlijke smaken

  1. Witte bolletjes (3st)
    Heerlijke witte bollen maar dan echt 100% glutenvrij. Door deze thuis af te bakken zijn ze lekkerder dan de”gewone”witte bolletjes van de warme bakker.
  2. Multizaden donkere bollen (3st)
    De multizaden donkere bolletjes worden op ambachtelijke wijze gebakken van multizaden donker deeg en zijn dan ook luchtig van structuur.
  3. Multizaden lichte bollen(3st)
    Heerlijke multizaden lichte bollen. Deze worden op ambachtelijke wijze gebakken en dat proef je ook!. Heerlijk bestrooid met knapperige lijnzaad en van binnen heerlijk zacht en luchtig.

Thuis even afbakken, altijd verse glutenvrije bolletjes!

De glutenvrije bolletjes van Happy Bakers zijn verpakt in speciale lang vers folie en kan in de folie op een donkere en koele plek bewaard worden. Indien u de bolletjes wilt invriezen kan dat in de verpakking en is houdbaar voor circa 3 maand. Voor de houdbaarheidsdatum zie verpakking.

100% glutenvrij + 100% genieten = 200% Happy bakers

Indien de bolletjes uit de vriezer komen laat je deze even ontdooien in de verpakking op kamertemperatuur. De oven laten voorverwarmen op 220 graden. De folie verwijderen en deze voor circa 3 minuten afbakken in de oven. Zodra deze klaar zijn haal je ze uit de oven en laat deze een paar minuten afkoelen en je ze snijden en beleggen.