Glutenvrije Bolletjes en Bagels van Happy Bakers

Glutenvrije bagels zijn verkrijgbaar in 4 verschillende soorten. De glutenvrije bolletjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende soorten. Elk glutenvrije bagel en bolletje heeft zijn eigen unieke lekkere smaak.

Een echte Amerikaanse bagel zoals die hoort te zijn. Maar dan wel Glutenvrij.

Deze bagel is gebakken van een heerlijk glutenvrij speciaal bruin deeg. Gewoon even afbakken en ervaar zelf de super smaaksensatie van deze bruine bagel.

Overheerlijke licht meerzaden Bagel. Dankzij de combinatie van verschillende zaden en pitten smaakt deze bagel zalig.

De bagel onder de glutenvrije bagels. Deze bagel is van heel donker deeg gebakken en is extra zwaar gevuld met allemaal verschillende zaden. De donker meerzaden bagel is de echte”big bagel” onder de bagels. Een super lekkere bagel, die een heel stevige “bite”heeft en waar je graag je tanden in wilt zetten.

Heerlijke witte bollen van de warme bakker, maar dan wel glutenvrij. Je zult verbaasd zijn hoe lekker deze smaken. Door het thuis even afbakken van de witte bollen, zijn deze vaak lekkerder dan “gewone” witte bolletjes. Hier ga je echt 100% van genieten.

Heerlijke glutenvrije multizaden lichte bollen. Uiteraard worden deze bollen op ambachtelijke wijze gebakken en dat proef je ook. Deze multizaden bollen worden gemaakt met een heleboel verschillende zaden. De buitenkant is bestrooid met knapperige lijnzaad en van binnen zijn ze heerlijk zacht en luchtig. Even afbakken en eet smakelijk.

De multizaden donker bolletje worden op ambachtelijk wijze gebakken van multizaden donker deeg en zijn luchtig van structuur. Even afbakken en eet smakelijk. Ervaar zelf hoe lekker glutenvrij ook kan zijn.

Logo Happybakers | Happybakers.nl

Amerikaanse Glutenvrije bagels van Happy Bakers

De bagels is het meest populaire broodje uit Amerika. De laatste jaren verovert dit unieke broodje ook Nederland. Bagels zijn nu overal in Nederland te koop. De echte liefhebbers houden vol dat de beste bagels nog steeds alleen maar in Amerika wordt gemaakt, maar die hebben de glutenvrije bagels van Happy Bakers nog niet geprobeerd. De bakkers van Happy Bakers hebben een 4-tal verschillende bagels ontwikkeld, die stuk voor stuk heerlijk smaken. Voor zover bekend zijn dit de enige bagels in Nederland, die niet alelen super lekker zijn maar ook nog een glutenvrij. De bagels even afbakken, laten afkoelen en beleggen met wat je lekker vindt en smullen maar. Zo gezond en lekker kan glutenvrij ook zijn

De lekkerste glutenvije bolletjes en bagels

Elk bolletje en bagel van Happy Bakers hebben hun eigen karakteristieke smaak. De heerlijke “bite” van de bolletjes en hun luchtige structuur zorgen ervoor dat na het afbakken deze zelf nog lekkerder zijn dan “gewone” bolletjes van de warme bakker. De bagels hebben elk stuk voor stuk zo’n lekkere “bite” en smaak dat je van elke hap zult doen genieten.

Thuis even afbakken | happybakers.nl
Thuis even afbakken, dus altijd vers!

De bolletjes en bagels van Happy Bakers zijn verpakt in speciale lang vers folie en kan in de folie donker en koel worden bewaard. Indien je het wilt invriezen  kan dat in de verpakking en is houdbaar voor circa  3 maanden. Voor t..h.t. zie verpakkingen.

100% glutenvrij + 100% genieten = 200% Happy Bakers

Indien het brood uit de vriezen komt laat je deze even ontdooien in de verpakking op kamertemperatuur. De oven voorverwarmen op 220 graden. De folie verwijderen en de bolletjes/ bagels  circa 10 tot 12 minuten afbakken in de oven. Uit de oven een paar minuten laten afkoelen en daarna snijden en beleggen.