Ambachtelijke donkere bolletjes

Donkere bolletjes op Ambachtelijke wijze gebakken 100% glutenvrij

Worden op ambachtelijke wijze gebakken en dat proef je!. Deze glutenvrije bolletjes zijn stuk voor stuk uniek in zijn smaak. Heerlijk krokant en lekker luchtig van binnen. Zo lekker kan glutenvrij zijn! 
Heerlijk krokant van buiten en lekker luchtig van binnen. Je zult verbaasd zijn hoe lekker deze smaken, hier ga je echt 100% van genieten

Ambachtelijke donkere bolletjes van Happy Bakers

Ambachtelijke donkere bolletjes van Happy Bakers. Door de donkere bolletjes thuis even af te bakken zijn ze vaak lekkerder dan de “gewone” bolletjes van de warme bakker!

Even afbakken, altijd verse ambachtelijke bolletjes in huis!

De bolletjes Happy Bakers zijn in speciaal lang vers folie verpakt. Deze kun je in de folie op een donkere en koele plek bewaard worden. Indien u de bolletjes wilt invriezen kan dat in de verpakking en is houdbaar voor circa 3 maand. Voor de houdbaarheidsdatum zie verpakking.

Ambachtelijke bolletjes 100% glutenvrij, verkrijgbaar in 3 soorten
  1.  Ambachtelijke witte bolletjes (3st)
    3 ambachtelijke witte bolletjes glutenvrij. Na het afbakken lekker knapperig maar luchtig van binnen. Proef en oordeel zelf!
  2. Ambachtelijke multizaden donkere bollen (3st)
    De ambachtelijke multizaden donkere bolletjes zijn gemaakt van multizaden donker deeg. Deze worden gebakken op ambachtelijke wijze en zijn van structuur heerlijk luchtig.
  3. Ambachtelijke multizaden lichte bollen(3st)
    Ambachtelijke multizaden lichte bollen worden op ambachtelijke wijze gebakken en dat proef je!. Deze bolletjes zijn bestrooid met knapperige lijnzaad en zijn van binnen heerlijk zacht en luchtig.