Ambachtelijk glutenvrij vloerbrood bruin

Happy Bakers ambachtelijk glutenvrij vloerbrood bruin

Bijna alle mensen die glutenvrij eten en een glutenvrije boterham van Happy Bakers hebben gegeten willen geen ander brood meer dan dit brood.

Proef hoe lekker

Proef het brood van Happy Bakers zelf eens en ervaar hoe lekker het is. Het Happy Bakers glutenvrij bruin brood wordt in de bakkerij voor circa 80% afgebakken. Zodra  het brood uit de oven komt wordt het gekoeld en direct verpakt in speciaal voor Happy Bakers ontwikkelde langer vers verpakking.

Nu tijdelijk 3 glutenvrije broden naar keuze voor slechts €9,45

Ambachtelijk vloerbrood bruin

Een boterham van het ambachtelijke glutenvrije bruin brood is heerlijk mals en zacht. Het heeft niet alleen de structuur van een “normaal”brood, maar smaakt ook zoals een lekker bruin brood van de warme bakker. Het is dan ook weer smakelijk eten met een verse bruin boterham van Happy Bakers.

Thuis even afbakken, Altijd vers brood!

Het ambachtelijk bruin brood van Happy Bakers is verpakt in speciaal lang vers folie en kan in de folie donker en koel worden bewaard, invriezen diepvries is niet nodig. T.h.t. zie verpakking. Het bruin brood is af te bakken in een voorverwarmde oven op 220 graden. De folie verwijderen en het brood voor circa 10 a 12 minuten afbakken in de oven. éénmaal uit de oven even laten afkoelen en daarna de boterhammen van het brood snijden.

Heerlijk glutenvrij brood eten

Het ontwikkelen van deze verschillende heerlijke glutenvrije broden heeft circa 5 jaar geduurd. Maar het resultaat mag er dan ook zijn. De verschillende soorten zijn stuk voor stuk gewoon heerlijk van smaak en blijven tot aan het laatste plakje van het brood mals. De broden van happy Bakers zijn niet alleen glutenvrij maar ook nog eens lactosevrij, geschikt voor veganisten en extra laag in zoutgehalte.

Andere ambachtelijke broden van Happy Bakers